6 Haziran 2009 Cumartesi


bu akşam kelimenin tam anlamıyla 'lego' gibiyim. kendime ne şekil versem diye düşünüyorum; hem de kendimden kalan parçalarla..

bir setin eksik parçaları olarak renk renk ayırdım hepsini.

öyle zor geliyor ki seçmek.

sadece bir renkte parçalar mı seçsem; yoksa her renkten biraz alıp gökkuşağı gibi mi devam etsem yola?

içinde yaşadığım tek renkten oluşan insan kalabalığında sırıtmak pahasına...

8 yorum:

  1. aslında gökkuşağıdır ya aslolan..tüm renkleri sırtlanıp yola devam etmeni diliyorum..
    yüreğine çok iyi bak..

    YanıtlaSil
  2. beyaz gıbı ol arkadasım.ıcınde her rengı barındıran ama aslında hıc bırı olmayan.her an herseyı yapabılecek kapasıteye sahıp yanı.delı olmak lazım bazen :) kımse ne der dusunme,bu senın hayatın.nasıl yasamak ıstıyorsan o ana hangı renk olmayı ıstıyorsan onu yap.senın mutsuzlugunu ya da sevıncını senın kadar kımse anlayamaz.o an aslında kafandan gecenın aksıne bırseyı yaptıgını da kımse bılemez.kımsenın senı yargılamaya hakkı yok ayrıca,Yaradan dısında.ne olursan ol yıne gel dememısler mı? su ya da bu kalıba gıcen dıye bır kısıtlama varmı.hem dogru olan kıme gore,neye gore dogru.herkes ısıne gelenı dogru gostermenın derdınde demek kı dogru dıye bırsey yok aslında.herkesın kendınden sorumlu oldugu bır omur var sadece karsımızda.o hayatta hangı rolu ıstersen ona burun.bugun ıyılık melegı mı olmak ıstıyorsun ol,yarın sıkıldın ıyı olmaktan(neye gore ıyı bellı degıl)pıslık sac bıraz dunyaya.ama sunu unutma ne kımlıge burunursen burun bu delı arkadasın hep yanında.sevgı de bu degıl mıdır aslında,karsındakını oldugu gıbı kabullenmek.sevıyorum be ıste senı anlasana :)

    YanıtlaSil
  3. heheh akşam akşam çok mutlu oldum.:D:D ben de ben de:D:D yarın çimenlere yayılalım ve artık bana bir mızıka alalım :D

    YanıtlaSil
  4. aaa benım mızıkam noldu :( off be bısıy de calamıyom haa.yarın cımlere yayılıp meyve yılım :) ıtalyanca meraba desene bı :)

    YanıtlaSil
  5. yaradan böyle uygun görmüş.. :D:D

    YanıtlaSil
  6. ara benı yar arada bır ara benı yar.hadı hep beraber :P

    YanıtlaSil